lignum debit focsani vrancea

Despre noi

Lignum Debit este o companie care opereaza in domeniul constructiilor din lemn, a comercializarii de elemente structurale din lemn cu tehnologie MiTek si a tratamentelor pentru lemn.

De-a lungul anilor, noile tehnologii au devenit din ce in ce mai accesibile. Cu toate acestea, este evident faptul ca beneficiarii finali nu au nevoie doar de comercianti ci si de specialisti, cu o experienta de lunga durata in domeniul respectiv, care sa-i poata indruma catre cea mai benefica solutie pentru ei pe termen scurt mediu si lung. Prin solutie benefica noi intelegem un produs sau un serviciu de calitate inalta la un pret cat mai scazut, adaptat nevoilor reale ale clientului, care sa beneficieze de servii de garantie si post-garantie la fel de performante.

Fie ca sunteti abia la inceput sau aveti experienta in domeniul constructiilor din lemn, va stam la dispozitie pentru a va consilia cu privire la gama larga de avantaje ale tehnologiei MiTek in comparatie cu modelele de constructie traditionale. Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru cei care intentioneaza sa construiasca un imobil este sa se gandeasca de doua ori inainte sa inceapa sa sepe fundatia. Cheltuielile datorate unor schimbari la stadiul de proiect sunt semnificativ mai mici decat cele cauzate de o schimbare a proiectului in timpul constructiei. Sfatul nostru, in situatia in care aveti in vedere o constructie din lemn, este sa ne contactati inainte sa finalizati proiectul. Pe langa structura de rezistenta, pereti si acoperis, un imobil implica si alte elemente. Un proiect exceptional este un proiect la care beneficiarul si arhitectul au colaborat cu constructorul.

Ne-am angajat sa oferim calitate foarte inalta si solutii individuale pentru toti clientii nostri, indiferent de complexitatea proiectelor. Fundatia societatii noastre este increderea acordata de catre clienti.